Videoovervågning Vejle

Video til private
Ved valg af dit video system er der mange forskellige muligheder. Er du privat skal du vælge imellem analoge optagesystemer i forhold til IP baserede systemer. Da det fleste private overvågnings områder kan ses indenfor en kort rækkevidde, vil de fleste analoge systemer være yderst velegnede. Fordelen her er lidt billigere hardware, samt at man kører i et lukket kablet system der ikke stiller krav til netværkshastigheder og meget andet. Et analogt anlægs kamera installeres og justeres ind på det punkt man gerne vil have fokus på.

Læs mere på ABUS.  eller kontakt os på Tlf. 70232133 eller mail

ASCTVAC16000

Video virksomheder
Tv-overvågning til erhverv er et godt supplement til de traditionelle sikringsforanstaltninger, og tv-overvågning kan bruges, når en vagtovervågning ikke er økonomisk muligt. Hvorfor tv-overvågning? Det er vigtigt nøje at beskrive formålet med overvågningen. Et transmitteret billede er f.eks. kun til nytte, hvis en person ser på tv-skærmen hele tiden. Kunsten består derfor i at begrænse mængden af optagelser, men samtidig at sikre at der optages på det rigtige tidspunkt. Videobilleder vil i så fald kunne afsløre kriminelle handlinger, der ellers ville have været vanskelige at opklare. Hvordan kan tv-overvågning benyttes? Der er mange områder, hvor tv-overvågning med fordel kan bruges f.eks. i tilknytning til et AIA-anlæg, butiksarealer eller i produktionsmiljøer.
Tv-overvågning bruges i stigende grad som del af et AIA-anlæg

Video kamera Vejle

Læs mere på ABUS   eller kontakt os på Tlf. 70232133 eller på mail

Hvorfor købe videoovervågning.
Der er garanteret en del ting i dit hus eller virksomhed, som I ikke ønsker at en tyv skal komme og stjæle. Eks dyre møbler, dit dyre fjernsyn, dine uerstattelige arvesmykker, fotografier, eller computer, iPad, højtalere, og mange flere personlige ting, som har en meget høj værdi for dig. Dette er grunden til at skal man installere videoovervågning og alarm, som kan holde tyven ude af huset.

Det handler rigtig meget om at afskrække tyven, så han ikke har lyst til at gå ind. Tyvene lusker rund, og de observerer huse rundt omkring. Men de vælger typisk ikke huse hvor de bliver overvåget, og hvor de risikerer at blive opdaget. Det er alt for risikabelt og risikoen for at blivet fanget er høj. Men kommer tyven ind alligevel, så har du dem på din overvågningen.

Indenfor Tv/videoovervågning e der en lang række forskellige muligheder, som alle har forskellige fordele og ulemper. Valget står først og frem mellem en kablet eller en trådløs opsætning. Den kablede opsætning foregår via et fælles strømkabel/datakabel. Ulempen er at indbrudstyven kan klippe ledningerne over, og derved afbryde kameraerne. Fordelen er at kameraet ikke kører på batterier, og derfor ikke pludselig mangler strøm. Det trådløse kamera kører naturligvis på batteri, men er ikke så nemt at afbryde. Fælles for begge løsninger er at de kan indstilles til at blive aktiveret, når der sker bevægelse. På den måde står kameraerne ikke og filmer hele tiden, men kun når der er bevægelse i kameraets zone.

EL-TECH Vejle