El-service Vejle

Vi kan som din faste elektriker og service partner løse de el-tekniske opgaver hurtigt i det daglige og yde optimal elservice.

El-Service- og installationsopgaver
Vores el-service afdeling er altid parat til at udføre hasteopgaver af større eller mindre karakter:
Belysning samt specielt led belysning
El-tavler, hovedtavler, målertavler m.m
Tele-/datainstallationer samt IP
Bolig-net som IHC
Dørtelefoner af alle typer og mærker
Automatisk Bransalarmeringsanlæg – eftersyn og årlig gennemgang

Din lokale El installatør i Vejle kontaktes på 75 82 21 33

Vi udfører el-installationer.

Elektriske installationer kan være farlige: Ifølge Erhvervs- og Byggestyrelsens officielle hjemmeside opstår der hvert år omkring 3.400 brande i Danmark (næsten ti hver eneste dag!) som følge af fejl i el-installationer.
Desuden lever tre fjerdedele af Danmarks boligejere med så alvorlige skjulte fejl, at de under uheldige omstændigheder kan starte en brand.

Hos din lokale el installatør i Vejle, EL-TECH Vejle, er vi rigtige gode i at finde, undgå og forebygge dén slags fejl: EL-TECH tager el alvorligt, og vi er fuldt opdateret med viden om “det intelligente hjem”, hvor de elektriske installationer ikke blot er lovlige og forsvarlige, men hurtigt tjener sig selv ind i kraft af de løbende energibesparelser, samtidig med at sikkerheden for boligens beboere er helt i top.

I Danmark er el-prisen på grund af diverse afgifter langt højere end prisen for at fremstille elektriciteten. Derfor er det fornuftigt at samarbejde med professionelle eksperter, når det gælder boligens elektriske installationer.

Uanset om det gælder udvidelse af eksisterende byggeri,nybyggeri,eller om I vil gøre boligen el-mæssigt “up-to-date”, er EL-TECH Vejle din lokale el installatør i Vejle, vi er altid klar med seriøs og kvalificeret rådgivning ud fra vore medarbejderes faglige ekspertise.

EL-TECH Vejle